Vaarschema IRIS 2018

> >

 

maand aan boord van boord nachten reis van naar bijzonderheden prijs p:p
April za 1 april vanaf 11:00 tot 17:00    OPEN DAG Veerhaven Rotterdam

Veerhaven

R'dam

Welkom op ons Schip om alles van dichtbij te zien en ondertussen een kopje koffie te drinken. Daarnaast kunt u een groot aantal andere klassieke zeilschepen bekijken!  
 April de "REES" zo 2 ma april om 09:00 zo 8 april om 16:00 6 ROTC Rotterdam Amsterdam De Race of the Classics 30ste editie georganiseerd door en voor  studenten Gereserveerd

April

zo 8 april 20.00 uur di 10 april 10.00 uur 2 Terugreis Amsterdam Rotterdam Via het kanaal bij IJmuiden het zeegat uit naar Rotterdam € 200,= p.p.

Mei

di 8 mei 20.00 uur wo 9 mei 17.00 uur 1 Oostende Rotterdam Oostende Iris neemt deel aan het maritime evenement Oostende voor Anker. De heenreis zal normaal gesproken 10-12 uur in beslag nemen.  U heeft daardoor nog de tijd om Oostende te bezoeken. € 125,= p.p.
Mei Festival do 10 mei zo 13 mei 3 Oostende voor Anker Oostende Oostende Maritieme evenement waarbij Iris 2,5 uurs zeiltochten vaart voor de bezoekers van Oostende voor Anker. Groepen kunnen vooraf reserveren (36 personen) in overleg

Mei

zo 13 mei 20.00 uur Vrij 18 mei 10.00 uur 5 Belgisch en Franse Kust Oostende Calais Starten met een bezoek aan Oostende alvorens te vertrekken naar Calais waar Iris deelneemt aan het Fête maritieme Calais 2018. Tevens de mogelijkheid om de havenstad Calais te bezoeken en de reeds aanwezige schepen te bewonderen en andere binnen te zien varen. € 675,= p.p.
Mei Festival vrij 18mei ma 21 mei 3 Fête Maritime Calais Calais Calais Iris vaart voor de organisatie dagelijks een tocht op zee en stilliggend is ons schip te bezoeken. Daarnaast kunt u ook genieten van diverse andere schepen en activiteiten aan de wal. Evenementen organisatie

Mei

ma 21mei 20.00 do 24 mei 10.00 uur 3 Drie kusten Calais

Rotterdam

Stellendam

Houdt u van zeezeilen? Dan kunt u na uw bezoek aan Calais en het festival inschepen om mee terug te varen naar Nederland. Afhankelijk van het weer nog een tussenstopje in Oostende of genieten van een nachtelijke tocht op zee. € 375,= pp

Juni

09.00 uur 17.00 uur - Dagtochten

Rotterdam Stellendam

Rotterdam

Stellendam

Gezelligheid, teambuilding, incentives. Het zeegat uit richting Noord, West  of Zuid, of varen op het Haringvliet, voor anker en een wandeling op Tiengemeten , of een bezoekje aan Hellevoetsluis. Van alles is mogelijk.U kunt daarbij gratis parkeren in de Visserijhaven aan de Haringvliet zijde te Stellendam.

Groepen (36 personen) in overleg

Juni

do 20.00 uur uur zo 17.00 uur -3 Weekend weg

Rotterdam Stellendam

Rotterdam

Stellendam

In overleg met u speciaal op maat gemaakte reizen met overnachtingen voor 8-10 personen. Bijvoorbeeld Kustzeilen, Engelse Zuidkust, Waddeneilanden , Belgische kust of genieten open van het Haringvliet.

8-10 personen in overleg

Juni

zo 24 juni 10.00 uur zo 24 juni 17.00 uur - VOLVO OCEAN Race Aankomst te Scheveningen

Rotterdam Stellendam

Maassluis

Stellendam

Heerlijk uitwaaien op zee, genieten van een drankje en heerlijke lunch, met uitzicht op de intocht van de deelnemende schepen die de haven van Scheveningen in varen, alwaar het  Volvo Ocean evenement van start gaat!

€ 100,= p.p. dag 36 pers

Juni

ma 25juni 10.00 uur vrij 29 juni 17.00 uur - VOLVO OCEAN Race activiteiten

Rotterdam Stellendam

Maassluis

Stellendam

Dagje heerlijk uitwaaien op zee, genieten van een drankje en heerlijke lunch, met uitzicht op de georganiseerde activiteiten op het water.

€ 90,= p.p.dag 36 pers

Juni za 30 juni za 30 juni - VOLVO OCEAN IMPORT RACE Scheveningen Scheveningen Een groot spektakel van deze snelle wedstrijdzeilers. Vanaf zee zitten we direct rond dit dynamisch festijn.via de festival organisatie

Juli

zo 1 juli 20.00 uur wo 4 juli 10.00 3 Oversteek naar de Thames Scheveningen

Woolwich/Greenwich

Een oversteek naar Engeland en met een gunstige wind zeilen we zelfs de Thames op.  Een mooi ervaring na een nachtje doorzeilen om vervolgens te genieten van deze rivier met genoeg bezienswaardigheden aan beide zijden. € 405,= pp
Juli wo 4 juli zo 8 juli 4 Sail Royal Greenwich Woolwich/Greenwich Woolwich/Greenwich Door het Nautisch evenementen bureau (SRG/NEB) georganiseerde vaartochten waarbij de gasten vanaf het water de Thames verkennen en genieten van diverse culinaire verrassingen. Via festival organisatie
Juli

zo 8 juli 20.00 uur vrij 13 juli 10.00 uur 5 Oostkust Engeland Woolwich/Greenwich Sunderland Nadat we de Thames zijn afgezakt richting het Noorden om langs de Oostkust van Engeland te varen en in Sunderland de Schepen te zien die deelnemen aan de Sailtraining International tochten. bij 8 personen € 700,= pp.
Juli vrij 13 juli 20.00 uur wo 25 juli 09.00 uur 12 Engelse Oostkust naar Bretagne Sunderland Douanenez

We zakken af langs de Westkust of maken eerst nog een slag naar de Zuidkust van Engeland (Falmouth/Weymouth, Wight) . Van daaruit zetten we koers naar de kanaaleilanden en de Wetkust van Frankrijk. Afhankelijk van de keuzes , de tijd en de wind bezoeken we bijvoorbeeld het pittoreske plaatsje Pampol of varen we Cherbourg binnen alvorens door te zeilen naar Bretagne.

Bij 8 personen € 1620,= pp
Juli do 26 juli zo 29 juli 4dg Temps Fête Maritime Festival Douanenez Douanenez Douanenez Een kleinschalig festival waarbij bezoekers mee kunnen varen en een kijkje kunnen nemen op onze traditionele zeillogger. Op het festival terrein zijn diverse activiteiten georganiseerd en kraampjes met traditionele producten te bezoeken. Groepen 36 personen in overleg
Augustus

zo 29 juli 20.00 uur za 4 aug 10.00 uur 6 Bretagne Normandie Douanenez Cherbourg Als u opstapt in Douanenez kunt u nog een poosje genieten van de Bretonse kust. In overleg en afhankelijk van de wind bezoeken we de kanaal eilanden en bij-voorbeeld het pittoreske plaatsje Paimpol aan de Franse kust. In Cherbourg stapt u weer van boord, of kunt u verder meevaren naar het Noorden zoals hierna is omschreven. Bij 8 personen € 810,= pp.
Augustus

zo 5 aug 17.00 uur za 11 aug 10.00 uur 6 Normandie, UK, Vlaanderen, Nederland Cherbourg

Stellendam Rotterdam

Vanuit Cherbourg volgen we de Franse Westkust verder omhoog of maken eerst nog een slag naar Engeland waar wij eventueel het eiland Wight bezoeken alvorens verder oostwaarts te gaan richting Nederland. Verder omhoog langs de Franse en Belgische kust zijn er eveneens mogelijkheden om steden te bezoeken als, Boulogne, Calais, Duinkerken en Oostende. We eindigen in Stellendam aan het Haringvliet waar eveneens goed kan worden gezeild.

Bij 8 personen

€ 810,= pp.

September do 6 sept 20.00 uur vrij 7 sept 17.00 uur 1 Antwerpen Stellendam Rotterdam

Antwerpen

Eens een andere manier om Antwerpen te bezoeken namelijk via het Water. Via de Noordzee de Westerschelde opvaren richting Antwerpen.

 

€ 125,= pp.

September

za 8 sept zo 30 sept 22 HZS Antwerpen Antwerpen Antwerpen Georganiseerd door de studenten van de Hogere Zeeaartschool te Antwerpen. Trainees doen praktische ervaring op. De tocht gaat van Antwerpen naar Peterhead en Haugesund en vandaar weer terug naar Antwerpen. o.v.b.
de "Rees"

di 9 okt vanaf 20:00 uur zo 14 okt om 16:00 uur 5 ROTC Young Professionals Rotterdam Amsterdam Race of the Classics georganiseerd door Studenten voor Young Professionals. Start in Rotterdam via België,Engeland, of de Nederlandse wateren, met de finish in Amsterdam Gereserveerd
De blauwgekleurde reizen of activiteiten zijn events die rechtstreeks of via de organisatie kunnen worden geboekt of reeds zijn gereserveerd.

Wanneer u vragen over de reizen heeft of wanneer u een speciale activiteit wilt organiseren, denken wij graag met u mee. Er bestaan diverse mogelijkheden om met de Iris te varen en activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan weekenden, dagtochten (kustzeilen en binnenwater maximaal 36 personen), teambuildingsactiviteiten, zeil- en navigatiecursussen, bedrijfsuitjes, gezellig samenzijn met vrienden/familie. Combinaties van ambachtelijk zeilen en in groepjes met een rib "scheren"over het water, verzorgen van trainingen en Vergaderaccommodatie, Bed en Breakfast, of als locatie voor een huwelijksvoltrekking, behoren evenzo tot de mogelijkheden op en in een unieke locatie.

De geplande reizen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Boekingen en Informatie:  
Zeillogger IRIS VOF  

tel: 0031 6 22564378

Ben en Marianne Bos

 
info@de-iris.nl of bjbos@planet.nl  

 

 Home