Teambuilding, Coaching en Training

De Iris biedt door haar accommodatie en prachtige uitvalshaven (Veerhaven te Rotterdam) een goede start voor het verzorgen van Teambuildingsdagen, Vaardigheidstraining en andere groepsbijeenkomsten of -activiteiten.

Zeilen is vooral goed samenwerken en op elkaar kunnen vertrouwen. Uitermate geschikt om in een geheel andere setting uw team te laten ervaren dat dit ook binnen relatief korte tijd kan worden gerealiseerd. Maar ook om meer te leren over het navigeren, organiseren en zeilen in alle haar ascpecten. Zo kunt u denken aan dagtochten of meerdere dagen aaneengesloten, nachtelijk zeezeilen, of juist genieten van het beschutte binnenwater.

Activiteiten als coaching en trainen gericht op vaardigheden, processen en duurzame inzetbaarheid behoort tot de mogelijkheden. Eventueel gecombineert met overnachting (8-10 personen).

In goed overleg met Ben (kapitein Iris en tevens docent op de Hoge School in Utrecht) en en Marianne Bos (Stuurvrouw, trainer en coach leefstijl/persoonlijke effectiviteit) wordt een programma naar uw wensen en behoeften opgesteld.Dit geldt ook voor het invullen van de catering.Voor meer Informatie kunt u contact opnemen met Zeillogger Iris 0031(0)6 22562378 of mailen naar info@de-iris.nl

 H